NOVO PRIZNANJE

Span i u 2024. prepoznat kao Microsoft partner godine

Ova nagrada dodjeljuje se kompanijama koje su uspješno osmislile, razvile i implementirale rješenja izrađena na microsoft tehnologijama

Span i u 2024. prepoznat kao Microsoft partner godine

Span je proglašen Microsoft Partnerom godine za 2024. za Hrvatsku. Ovim priznanjem Microsoft prepoznaje izvrsnost u radu i isporuci rješenja temeljenih na Microsoftovim tehnologijama kod svojih najboljih partnera.

„Najveća snaga Spanovaca je velika želja za znanjem, kontinuiranim razvijanjem vještina i praćenjem trendova. Veseli me što smo i u 2024. godini primili priznanje Microsoft Partner godine, što odražava našu predanost u kreiranju vrhunskih rješenja za naše korisnike koja se temelje na Microsoftovim tehnologijama, uz naglasak na AI i sigurnosne standarde“, naglasila je Mihaela Trbojević, Product Marketing direktorica u Spanu.

Nagrada Microsoft Partner godine uručuje se kompanijama koje su kroz prethodnu godinu uspješno osmislile, razvile i implementirale rješenja koristeći Microsoftove tehnologije s fokusom na Microsoft Cloud rješenja te inovacije iz područja umjetne inteligencije. Dodjeljuje se u više kategorija, a dobitnici se biraju među više od 4,700 nominiranih kompanija iz više od 100 zemalja iz cijeloga svijeta. Span je nagrađen za pružanje vrhunskih usluga i rješenja u Hrvatskoj.

„Čestitam svim pobjednicima i finalistima Microsoftove nagrade Partner godine 2024!“, izjavila je Nicole Dezen, Chief Partner Officer and Corporate Vice President u Microsoftu. „Brojne najave o umjetnoj inteligenciji i Copilotu ove godine potaknule su inovacije naših partnera, omogućujući revolucionarne usluge i rješenja za kupce. Inspiriraju me sposobnosti i kreativnost koje sadrži naš partnerski ekosustav, a ovogodišnji pobjednici najbolje pokazuju što je sve moguće postići s umjetnom inteligencijom i Microsoft Cloudom“, zaključuje Nicole Dezen.