SPONZORIRANO

Samsung službeno započeo olimpijsku i paraolimpijsku kampanju za Pariz 2024.

U stvaranju ovog jedinstvenog izložbenog prostora, Samsung je surađivao s Jeanom Nouvelom, dobitnikom Pritzkerove nagrade za arhitekturu, čiji inovativan rad odražava izvanredni duh olimpijskih i paraolimpijskih sportaša

Samsung službeno započeo olimpijsku i paraolimpijsku kampanju za Pariz 2024.

Samsung Electronics Co., Ltd., Svjetski olimpijski i paraolimpijski partner, službeno je započeo kampanju „Otvoreno uvijek pobjeđuje" ususret nadolazećim olimpijskim i paraolimpijskim igrama u Parizu 2024., koja slavi zajedničke vrijednosti brenda. Samsung je ujedno najavio i veliko otvorenje svog Olimpic rendezvous @ Samsung | Champs-Elysees 125 izložbenog prostora.

Kampanja „Otvoreno uvijek pobjeđuje“ odražava vjerovanje brenda kako otvorenost omogućava nove perspektive i beskrajne mogućnosti te će poslužit kao ključna poruka brenda u Parizu 2024. godine. Nova kampanja donosi tri jedinstvene priče natjecatelja Galaxy tima; skateboardera Auréliena Girauda iz Francuske, para-atletičara Johanness Floorsa iz Njemačke te breakdancerice Sarah Bee iz Francuske, čime pokazuje kako otvorenost dovodi do izvanrednih stvari.

„Kao svjetski olimpijski i paraolimpijski partner, Samsung već gotovo 40 godina potiče inovacije i pruža tehnologiju vrhunske kvalitete i iskustva na igrama", rekao je TM Roh, predsjednik i glavni direktor Mobile eXperience poslovanja u Samsung Electronics. „Način na koji uživamo u Olimpijskim igrama dramatično se promijenio, pri čemu tehnologija igra ključnu ulogu u oživljavanju olimpijskog duha. Tu činjenicu još više potvrđuje ulazak na 'Games wide open' te se veselimo što ćemo međusobno približiti olimpijske navijače i sportaše više nego ikad uz našu kampanju 'Otvoreno uvijek pobjeđuje''".

Samsung je predstavio i potpuno novi izložbeni prostor, Olimpic™️ rendezvous @ Samsung | Champs-Elysees 125, koji će olimpijskim i paraolimpijskim navijačima omogućiti  doživljaj Igara u Parizu 2024. kroz jedinstvena iskustva. Posjetitelji će imati priliku ponovno proživjeti najveće trenutke prošlih igara s Galaxy uređajima, istražiti najnovije inovacije tvrtke Samsung te stvoriti trajne uspomene s Galaxy AI.

U stvaranju ovog jedinstvenog izložbenog prostora, Samsung je surađivao s Jeanom Nouvelom, dobitnikom Pritzkerove nagrade za arhitekturu, čiji inovativan rad odražava izvanredni duh olimpijskih i paraolimpijskih sportaša, neprestano gurajući granice i redefinirajući mogućnosti. Inspiriran pariškim salonima iz doba prosvjetiteljstva, prostor je dizajniran kako bi slavio otvorenost novih perspektiva i mogućnosti kroz optičke iluzije koje evociraju osjećaj otvorenosti, harmonije i povezanosti.

„Cijeli prostor osmišljen je kako bi slavio posvećenost tvrtke Samsung otvorenosti", rekao je Jean Nouvel. „Apstraktna grafička fasada pomno obuhvaća brojne pokrete i refleksije svjetlosti koje se pojavljuju i nestaju u trenutku, dok mat, reflektirajuća bijela ogledala u predvorju pozivaju posjetitelje na putovanje kroz najnovije inovacije."

Olimpic™️ rendezvous @ Samsung | Champs-Elysees 125 otvoren je svečanim rezanjem vrpce kojem su prisustvovali TM Roh, ambasadori tima Samsung Galaxy, uključujući francusku surfericu Joanne Defay, britanskog breakdancera Karama Singha i francuskog para plivača Ugo Didiera. Sudjelovala je i Anne-Sophie Voumard, direktorica televizije i marketinških usluga za IOC, Pierre Rabadan, zamjenik gradonačelnika zadužen za sport, olimpijske i paraolimpijske igre te Étienne Thobois, generalni direktor Organizacijskog odbora Pariza za olimpijske i paraolimpijske igre 2024. godine.

„Radujemo se što ćemo imati priliku vidjeti naše zajedničke vrijednosti u sklopu 'Games wide open' na Olimpic™️ rendezvous @ Samsung | Champs-Elysees 125," rekla je Anne-Sophie Voumard, direktorica IOC televizijskih i marketinških usluga. „Samsung je kroz inovativnu tehnologiju tijekom zadnjih nekoliko desetljeća odigrao ogromnu ulogu u poboljšanju iskustva navijača Olimpijskih igara te smo impresionirani inicijativnom koju su poduzeli s ovim izložbenim prostorom, kao i načinima na koje će podržati organizaciju nadolazećih Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Parizu."

Olimpic™️ rendezvous @ Samsung smješten je na 125. aveniji Champs-Élysées, a svoja vrata otvorit će javnosti 3. svibnja. Specijalno kreiran prostor otvoren je do 31. listopada, od ponedjeljka do subote od 10:00 do 20:00 te nedjeljom od 11:00 do 20:00 sati. Tijekom ljeta će biti domaćin nizu posebnih manifestacija te otvoren za sve koji žele uroniti u Olimpijske i Paraolimpijske igre u Parizu 2024. godine.

Osim izložbenog prostora na Champs-Élyséesu, Samsung će otvoriti dodatne prostore diljem Pariza i okolice, uključujući Olimpijski park, Olimpijsko i Paraolimpijsko selo, Glavni tiskovni centar, kao i Samsung Galaxy punionice na ključnim lokacijama Olimpijskih i Paraolimpijskih igara, gdje će posjetitelji imati priliku iskusiti najnovije inovacije Galaxy uređaja.

Provjerite Samsung kampanju „Otvoreno uvijek pobjeđuje“ na Samsung YouTube kanalu.