SPONZORIRANI ČLANAK

Prijavite se za TIS-ovu Java/Spring akademiju i započnite svoju IT karijeru

Ono što TIS-ovu Java/Spring akademiju izdvaja iz ponude sličnih programa jest rad na konkretnim projektima u uvjetima koji simuliraju realne situacije.

Prijavite se za TIS-ovu Java/Spring akademiju i započnite svoju IT karijeru

TIS Grupa, domaća IT kompanija, koja se od malog obiteljskog poduzeća prometnula u jednu od ključnih tvrtki u Hrvatskoj, najavljuje otvaranje prijava za drugu generaciju Java/Spring akademije. S obzirom na aktualne okolnosti na domaćem IT tržištu, ova plaćena ljetna praksa je rijetka prilika za junior developere da se okušaju u svojim ekspertizama.

Ono što TIS-ovu Java/Spring akademiju izdvaja iz ponude sličnih programa jest rad na konkretnim projektima u uvjetima koji simuliraju realne situacije.

"Akademija je bila super organizirana i vidio se uloženi trud u predavanja i zadaće“, prisjeća se Pamela Benković, polaznica prve generacije. „Praksa je bila vrlo zanimljiva i naučila sam puno više nego sam očekivala. Mentori su bili dragi i lako pristupačni. Svima preporučam praksu u TIS-u jer je super iskustvo i zabavan način za proširiti znanje", dodaje.

Osim što je riječ o jednom od rijetkih programa koji studentski rad kompenzira novčano, ova Java/Spring akademija doista predstavlja stvarnu priliku za dugoročni angažman u Java teamu, jedne od naših najstarijih i u financijskom sektoru najrenomiranijih IT tvrtki. To najbolje demonstriraju primjeri dvojice prošlogodišnjih polaznika koji su se nakon završetka prakse zaposlili u TIS-u.

"Tijekom akademije i prakse naučio sam puno o razvoju backend aplikacija. Mentori su uvijek bili pristupačni i veseli te su nam omogućili savršenu atmosferu za učenje i napredak. Izuzetno sam zadovoljan praksom", kaže Matej Ištuk, jedan od dvojice junior developera koji su zahvaljujući ovoj praksi pronašli svoj prvi posao.

"Praksa u TIS grupi mi se jako svidjela. Pružila mi je priliku za stjecanje iskustva rada u struci u okruženju koja potiče na napredak i istraživanje", tvrdi pak Mihael Pristav, student koji je zahvaljujući TIS-ovoj praksi također krenuo u profesionalne vode kao Java developer.

Akademija se, inače, sastoji od nekoliko koraka. Prvi uključuje inicijalni ispit za provjeru bazičnih Java znanja. Potom slijede radionice s mentorima uživo ili remote tijekom prvih dva tjedna programa. Radionički će se dio programa odvijati od 28. kolovoza do 8. rujna 2024. godine.

Na dvodnevnom hackathonu, koji se 10. i 11. rujna održava u uredu TIS Grupe u Zagrebu (Ulica Vjekoslava Heinzela 33), uručit će se nagrada za najbolji tim, a troje najboljih kandidata potom nastavlja u finalnu fazu. Cijeli proces završava dvotjednom plaćenom praksom na konkretnom projektu. 

Više informacija možete pronaći na linku.